Steg 4:
Publicera artikel:
Att publicera en artikel innebär att den kommer att bli tillgänglig/synas på hemsidan.
Noterbart: För att ta bort en artikel från startsidan är det bara till att ändra fältet Utvald från "Ja" till "Nej". Artikeln ligger fortfarande kvar i systemet och kan sökas via den inbygda sökmotorn. Den kommer också att visas under respektive menyval, t.ex. "Innehåll", "Aktiviteter" etc. beroende på vilken kategori artikeln har fått sig tilldelad av författaren.
För att artikeln INTE ska synas längre, kan den markeras som "Avpublicerad" under rubriken "Status". Även då ligger den kvar i systemet men visas som sagt inte. Det finns även ett arkiv som det går bra att stoppa undan gammalt stoff i. Arkivet återfinnes under menyvalet "Innehåll" och därunder "Arkivet".